DENİZLİ / PAMUKKALE - Denizli Lisesi

Ağu

30 Ağustos 1922'de vatan toprağımızı düşman işgalinden kurtaran Ulu Önder Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

DENİZLİ LİSESİ

Ağu

2020 - 2021 eğitim öğretim yılı sorumluluk sınavları 1.09.2021 - 10.09.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk sınavı tarihleri ve sınava girecek öğrenci listesi "Duyurular" bölümünde yayınlanmıştır.

Haz

Denizli Lisesi öğrencilerinin 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Görsel Sanatlar dersinde, uzaktan eğitimde gerçekleştirmiş oldukları röprodüksiyon ağırlıklı çalışmaları, okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü'nün katkılarıyla sunulmuştur.

Resimleri Göster

Haz

Teknofest 2021 Teknoloji Yarışmalarında, İnsanlık Yararına Teknolojiler Sosyal İnovasyon Lise Kategorisi'ne katılıyoruz.

Öğrencilerimiz Canberk ŞİRİN, Yaren GÖKKAYA, Ümmü YUMUŞAK, Ömer Ahmet KAYMAK ve Hatice Rumeysa DAĞLI, danışman öğretmen Bircan AYDOĞAN gözetiminde 3 farklı proje ile ön elemeyi geçmişlerdir. TATGEP, DAKOK, FRECAT projeleri ön elemeye tabi tutulmuştur. TATGEP ve DAKOK ekibi ön elemeyi geçmiş ama detay raporda elenmişlerdir. Finalist seçimine sadece FRECAT takımı kalmıştır.

Özveri ile çalışan FRECAT takımını, takım kaptanı Rumeysa DAĞLI'yı ve katılan tüm öğrencilerimizi kutlarız. Takımımıza  TEKNOFEST'te başarılar diliyoruz.

Haz

Denizli'nin köklü okullarından olan Denizli Lisesi, bu sene 7. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı gerçekleştirdi. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı, Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇİMEN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yasin TEMEL, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Osman ÜLÇAY tarafından yapıldı. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda öğrenciler tarafından gerçekleştirilen 25 proje sergilendi. Bilimi seven, merak eden, bilim aşıkları fuara ilgi gösterdi. Pandemi kuralları çerçevesinde fuar etkinliği gerçekleştirildi.

Resimleri Göster

7 Haziran Ders Programı

Not1: 7,8 Haziranda yüz yüze eğitim, 9,10,11 Haziranda uzaktan eğitim yapılacak (tüm sınıflarda)

Not2: 14,15,16 Haziranda uzaktan eğitim, 17,18 Haziranda  yüz yüze yapılacak (tüm sınıflarda)

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Mrt

Ümmühan Eylül Taşkın ve Beyza Can, "Çalışma Hayatı İçinde Bulunan Kadınların Alışkanlıkları ve Bezginlikleri" adlı projeleriyle Psikoloji /Demokrasi ve İnsan Hakları dalında,

Tuğba Özmen ve Mustafa Ali Özlü, "Toprak Solucanlarına (Lumbricus terrestris) Monosodyum Glutamat (MSG) Etkisi ve Obezite" adlı projeleriyle Biyoloji/ sağlıklı beslenme dalında Bircan AYDOĞAN danışmanlığında İzmir Bölge Sergisine katılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

15 Mart 2021 tarihinden itibaren Geçerli Ders Programları

Yüzyüze Eğitim Ders Programları

Uzaktan Eğitim Ders Programı

Sınıf Listeleri ( Siyah renkli olanlar 1. grup, Kırmızı renkli olanlar 2. gruptur.)

1. Grup öğrencileri Pazartesi ve Salı günleri,  2. Grup öğrencileri ise Perşembe ve Cuma günleri okula gelecektir

Yüz yüze eğitimde uyulacak kurallar

IŞIĞIN HİÇ SÖNMEYECEK

Eyl

Okulumuz Denizli Lisesi; Erasmus+ programı okullar arası değişim ortakları (KA229) faaliyeti kapsamında 2020 teklif çağrısı döneminde sunulan, ortağı olduğumuz "Our Earth, Our Home" isimli proje gerekli uygunluk kriterlerini karşılayarak, içerik değerlendirmesine tutulup sonrasında asgari puanı sağlayarak, seçim sürecine dahil edilip, Avrupa Komisyonu'nun otuz bir bin üç yüz yirmi (31320) Avro desteğiyle kabul edilmiştir.

Ayrıntıları İncele

Ankete Katıl

2020-2021 Yılı Ders Kitaplarını okulumuzdan belirtilen tarihlerde alabilirsiniz

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden Selcan KUZU tarafından düzenlenen seminerde, Covid-19 Virus salgınına yönelik alınacak önlemler hakkında öğretmenlerimiz bilgilendirildi.  Resimleri Göster

Ağu

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için kutlanan ulusal bayramımızdır.

Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur.