DENİZLİ / PAMUKKALE - Denizli Lisesi

Nis

Genç Mucitler Aranıyor Proje Yarışması´nda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Simge DOKUZ ve Anıl AKHAN, hazırladıkları "Örtüjelli antibakteriyel yara bandı" projesiyle finallere katılma hakkı kazandılar.  12 Nisan´da yapılacak olan final yarışmalarında öğrencilerimize ve danışman öğretmen Bircan AYDOĞAN´a başarılar diliyoruz. Resimleri Göster

Nis

Manisa´da yapılan Türkiye Step Aerobik Yarışması´nda Denizli´yi temsil eden okulumuz step ekibi "Türkiye Üçüncüsü" olmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Resimleri Görüntüle

Mrt

Pamukkale Anadolu ve Fen Liseleri okul müdürleri toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mahmut OĞUZ başkanlığında okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma İl Töreni başarıyla gerçekleştirildi. Görüntüler için tıklayın

Mrt

Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mahmut Oğuz ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Reşat ERDOĞAN okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti. Görüntüler için tıklayın

Mrt

Okulumuzun hazırladığı 18 Mart Şehitleri Anma Günü il programında şehitlerimizi saygıyla andık

Mrt

Çanakkale Savaşları´nın 104. yılı kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında, 11 G sınıfından öğrencimiz Yaren BAYRAK ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

Okulumuz Kız Voleybol Takımı, grup birincisi olarak çıktıkları yarı final grubunda da tüm maçlarını kazanarak final grubuna çıkmayı başardı. Hedef Denizli Şampiyonluğu.

May

2017 - 2018 yılı Mezuniyet Töreni ve Keşkek Günü, tarihi binadaki okul bahçemizde yapıldı.  Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimizin plaketlerini almasının ardından öğretmenler, öğrencilerine mezuniyet plaketlerini takdim ettiler. Yapılan kep töreniyle yeni hayatlarına uğurlanan mezunlarımız, mezuniyet töreni sonunda düzenlenen konser ile doyasıya eğlendi.

May

İzleyenlerin duygu dolu anlar yaşadağı şiir gecemizi hazırlayan, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

May

Türkiye´de ilk olarak "Lise Meslek Fuarı" Denizli Lisesi´nde açılmıştır. Fuara İŞKUR ve Pamukkale RAM ´da katılımlarıyla destek vermiştir. Okulumuzdan mezun olan Koca Mektepliler, okulumuz öğrencilerine meslekleri hakkında bilgilendirme yapmışlardır. Fuara katılan ve destek veren herkeze teşekkür ediyoruz.

May

Bu sene Denizli Lisesi´nde 5. si düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları 22 proje yer aldı.  3- 4 Mayıs tarihleri arasında sergilenen projelere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi

Nis

Çanakkale Kara Savaşları´nın 103. Yılını Anma Programı kapsamında, 57. Alay İçin Vefa Yürüyüşü yapıldı. İlimizde yapılan bu yürüyüşe Denizli Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 15 Temmuz Şehitler Meydanı´ndan Valilik önüne bayraklarla yürüyerek, en yoğun katılımı sağladı.